Store på formell mullbär Mulberrys nya

Mulberry Det kan vara varierande varianter i sång på marknaden , men de flesta inkludera strofer klara hushållssysslor eller privata hygien ("Det här kan vara det sätt att skrubba golven, "" Det här kan vara det sätt att tvätta våra ansikte, " osv). Så, vi är tittar på antingen en låt tänkt att undervisa småbarn fin hushåll knepig praxis, eller en OCD lidande okaraktäristiskt jaunty lista över symptom. Duncan tenderar att göra så att ett fängelse i Wakefield, England, tjänade som ursprungliga inspirationen till sången.

Mulberry Väskor Inuti mitten av 1800-talet, fängelset läggs flickor till sin befolkning, plus teorin anser att kvinnliga interner skulle sjunga sången medan de utövas med sina småbarn runt en central mullbär buske i fängelsegården. Runt plussidan, inte mindre än dessa http://www.aseastan.se/mulberry.html unge fångar gjorde inte måste saknar sina mammor. Människan, om de inte begrava dem levande, de var låsa bort dem för brott deras mödrar begåtts: Old timey England vissa hatade dem några barn Allt genom sin långa historia, den Wakefield fängelset hade ett stort antal utmaningar med överbeläggning och ohälsosamma omständigheter ( som inkluderar utbrott av kolera och tyfus bland befolkningen). Som beskrivs av en viss officiellt år 1774: "Det här fängelset är tyvärr byggt på låg marken, så det är faktiskt fuktig och utsatta för översvämningar.

Mulberry Väskor Du inser , som hur vi ger båtar och bilar feminina egenskaper det är exakt samma punkt , bara för Kristi stor ol 'Rapturous Red Flyer. Om du är gå till fullföljande allt liv på jorden, du kan även gör det med stil. Så det har du det: Att munter gammal timey malmletare låt dina små sjunger ut i varvet är verkligen jubel om förestående död för hela mänskligheten. Varför aldrig du går utanför och förklara det för dem? Möjligen. Den kidsDad "kommer att så tas tillsammans med ditt behärskning av trivia som att de kommer sluta ringer dig "Beckys Weirdo Downer